USLUGE

Računovodstvoza hotele i turističke tvrtke

SPORTBIRO je poznat kao računovodstveni servis specijaliziran za hotelsko poslovanje, a povjerenje su nam ukazale mnoge hotelske i turističke tvrtke.

Računovodstvo specijalizirano za hotelsko poslovanje

Brigu o računovodstvu, pravovremenom izvješćivanju, kvalitetnim informacijama za vaš menadžment te vođenju hotelskog poslovanja, u skladu sa zakonskim normama, prepustite našem iskusnom timu. 

Specifičnost hotelijerske djelatnosti je raznolikost usluga koje pruža zbog čega je poslovanje hotelijera regulirano brojnim zakonima: Zakonom o računovodstvu, Međunarodnim računovodstvenim standardima, Zakonom o porezu na dobit i Zakonom o porezu na dodanu vrijednost te Zakonom o ugostiteljskoj djelatnosti.

SPORTBIRO vodi računovodstvo hotelskih tvrtki u skladu sa svjetski priznatom USALI metodom, međunarodnim računovodstvenim standardima i nacionalnim zakonodavstvom.

USALI metoda

Ključni izvor svih točnih, korisnih i objektivnih informacija je računovodstveni sustav.

USALI metoda (Uniform System of Accounts for the Lodging Industry) predstavlja suvremeni koncept izvještavanja o rezultatima poslovanja i temelj je upravljanja poslovnim rezultatom.

USALI metoda je uz manje prilagodbe primjenjiva i u drugim turističkim oblicima ponude, a čine je posebno oblikovana izvješća i sustav ključnih pokazatelja pomoću kojih se lakše prate prihodi, troškovi i cijelo poslovanje. Koristi se u cijelom svijetu i pomaže u uočavanju snaga i slabosti.

USALI metoda omogućava sastavljanje strukture sadržaja financijskih izvještaja na specifičan način. Financijski izvještaji po metodi USALI su:

U radu koristimo EBA sustav koji smanjuje troškove rada i štedi vrijeme te omogućava potpunu kontrolu nad dokumentacijom. Sustav omogućuje iznimno efikasnu suradnju neovisno o vašoj lokaciji.

EBA - Document Management System

Rješenje za poslovanje bez papira

EBA Document Management System omogućava efikasnu i jeftinu elektronsku razmjenu pravno valjanih dokumenata s poslovnim partnerima i fizičkim osobama.  Sustav omogućava:

Zatražite informativnu ponudu ili sastanak

Kontaktirajte nas u vezi konkretne ponude skrojene po mjeri vaše tvrtke ili dogovorite sastanak online ili uživo.

Zatražite informativnu ponudu ili sastanak

Kontaktirajte nas u vezi konkretne ponude skrojene po mjeri vaše tvrtke ili dogovorite sastanak online ili uživo.